TUI is een reisorganisatie die behoort tot de wereldtop. In Nederland kende we TUI in het verleden onder de naam Arke en Holland International. Wij van vijftigplus reizen doen maar al te graag zaken met TUI, aangezien ze een ruim aanbod aan vakanties beschikbaar hebben. U kunt het namelijk zo gek niet verzinnen of ze hebben het bij TUI. Denk hierbij aan zonvakanties, vliegvakanties, actieve vakanties, verre reizen, verzorgde rondreizen en ga zo maar door. Doordat de prijzen bij TUI scherp zijn, het aanbod voor zowel binnen Europa als daarbuiten groot is en de type vakanties ook divers zijn is het een aanrader om met TUI op vakantie te gaan. Bij TUI kennen ze het begrip 50 plus reizen niet, daarom zullen wij hier diverse selecties van de beschikbare TUI vakanties online zetten. Deze zijn gericht op de vijftigplusser die lekker op vakantie wil gaan en wil genieten.

TUI vroegboekkorting en andere acties

In de reisbranche is het normaal om regelmatig te stunten met prijzen. Het jaarlijks terugkerend fenomeen is de TUI vroegboekkorting acties ook wel bekend als de vroegboek deals. U kunt dan een vakantie boeken bij TUI tegen een extra lage prijs. De enige voorwaarden is eigenlijk om vroeg van tevoren uw vakantie te boeken. Dit levert u al snel 100 – 150 euro voordeel op ten opzichte van een normale boeking. Het voordeel van het vroeg boeken van uw vakantie is daarbij ook nog eens dat u verzekerd bent van de vakantie van uw keuze. U kunt namelijk ook wachten en een last minute boeken, echter het aanbod bij last minutes is een stuk kleiner en u heeft geen zekerheid of de plaats/accommodatie van uw keuze nog beschikbaar is.

TUI vroegboekersvoordeel kunt u hier bekijken en boeken <<==

Tui Rondreizen

Met Tui kunt u hele diverse vakanties boeken. Denk hierbij o.a. aan prachtige rondreizen over heel de wereld. De meeste vijftigplussers hebben Europa inmiddels wel gezien, een Frankrijk, Griekenland en Spanje zijn prachtige landen om vakantie te vieren. Alleen soms wil je ook wat anders en dan is een rondreis door Azië, Afrika of Noord- en Zuid Amerika toch wel wat anders. Op dit moment raden we u de rondreizen door Azië bij TUI specifiek aan. De prijzen liggen namelijk bijzonder laag voor de rondreizen van TUI en u kunt daarbij naar de prachtige landen als Thailand, Vietnam, China etc. gaan. De Aziatische landen staan bekend om hun rijke cultuur, prachtige bezienswaardigheden en gastvrijheid. U vind in deze landen vele bezienswaardigheden terug die u normaal alleen in films ziet, alleen dan in het echt.

Bent u een beetje een avontuurlijk type dan is een rondreis met TUI een echte aanrader. Pak uw koffers in en boek uw vakantie nu eenvoudig online. Dat is nog een voordeel van een vakantie met TUI. Snelle boekersvoordeel, hoge kortingen en prachtige bestemmingen het hele jaar door!
Stedentrips

City trips

Het mooie van City trips is dat je voor een nette prijs een lekker weekendje weg kan gaan. Zeker als u vooraf nog geen bepaalde voorkeur heeft voor een stad binnen Europa, dan is het een aanrader om een last minute bij TUI te boeken. U vind namelijk vele leuke city trips voor bijzonder scherpe prijzen in het last minute aanbod. De meeste city trips zijn inclusief vlucht, hotel en ontbijt. Let op dat u eventueel dan zelf een transfer ter plaatse moet regelen, en natuurlijk een romantisch restaurantje voor ’s avonds. Of u nu naar Rome, Parijs, Barcelona of Praag een weekendje weg boekt. Het mooie is dat het voor een scherpe prijs kan, waardoor u niet vast hoeft te zitten aan maar 1 vakantie per jaar. Lekker wat van Europa terugzien is op deze manier wel heel voordelig.