Ben jij wel eens met Kras op vakantie geweest? Dan gaat het het niet meer worden, want het merk Kras is overgenomen door TUI en het complete reisaanbod van Kras reizen is dan ook overgegaan naar TUI. Bent u al jarenlang gewend om met Kras vakanties op vakantie te gaan dan zal er gelukkig niet teveel veranderen. Eigenlijk veranderd alleen de naam, want het aanbod, bestemmingen en type vakanties zijn 1 op 1 terug te vinden bij TUI.  Zo niet dan is het toch wel echt eens tijd! Want Kras vakanties is de ideale reisorganisatie wat ons betreft. Kras vakanties is onderdeel van de TUI groep, maar toch nog een echte zelfstandige reisorganisatie. Dit merk je aan het reisaanbod en het type reis wat ze aanbieden. U vind namelijk bij Kras veel meer de focus op rondreizen en heerlijk genieten. Denk hierbij aan prachtige cruisereizen, bus vakanties, rondreizen in Europa of verre bestemmingen en ga zo maar door. U kunt hier ook terecht voor de wat meer standaard zonvakanties en wintersport bestemmingen, maar de focus ligt veel meer op verzorgde (rond) reizen. Daarnaast hanteren ze ook nog eens bijzonder scherpe prijzen en hoge vroegboekkortingen. Kortom een vakantie boeken via Kras is echt een aanrader wat ons betreft.

vijftig plus cruiseKras cruises

Ben je al wel eens op een cruise geweest? Zo niet, dan word het wel een keertje tijd. Een cruisevakantie is namelijk genieten van heerlijke luxe en compleet verzorgd rondreizen. Of je nu kiest voor een kleine cruisevakantie op de Middellandse zee of een grote rondreis naar vele verre bestemmingen. Een cruise vakantie met Kras is kiezen voor luxe. Het ouderwetse imago van een cruisevakantie is allang niet meer. Geen stoffige schepen met een gemiddelde leeftijd van 60+, maar een heerlijke mix van alle leeftijden vanaf 14 jaar over het algemeen. Het ligt natuurlijk wel aan de periode waarin u gaat, maar een cruisevakantie is helemaal hip aan het worden. Dat is ook niet gek, want je stapt in de meeste gevallen in Nederland op, en alles is geregeld. De meeste basis prijzen zijn op basis van vol pension. Eventuele extra’s en arrangementen zijn zo bijgeboekt mocht u hier interesse in hebben. Voor meer informatie over Wereldreizen van o.a. Kras kunt u ook eens op onze pagina Wereldreizen kijken.

Kortom kiezen voor de Kras cruises is kiezen voor een luxe vakantie! Heerlijk de wereld verkennen vanaf een cruiseschip. Met de diverse reizen doe je vaak meerdere steden en landen aan, waardoor je eenvoudig de wereld kan verkennen. Zonder overstappen op vliegvelden, lange busreizen of autoreizen. Gewoon genieten van een luxe hut (hotelkamer aan boord van een schip), vele faciliteiten, entertainment, excursies en genieten van de diverse restaurants.

Boek nu uw cruise vakantie bij Kras met vroegboekkorting en profiteer tot wel 100,- per persoon!

Kras vroegboekkorting

De Kras vroegboekkorting is misschien wel een van de meest voordeligste manieren om uw vakantie vroegtijdig vast te leggen. Kras houd namelijk tijdens de vroegboek periode over het algemeen de 100,- actie. Dit houd in dat je tot wel 100,- p.p. korting krijgt op praktisch alle bestemmingen. De vroegboekkorting van Kras loopt vanaf december t/m eind februari. Mocht je een vakantie vroegtijdig willen boeken om verzekerd te zijn van jou bestemming? Dan is een vakantie boeken bij Kras zeker een aanrader. Vergelijk eenvoudig online op prijs en pak je korting met de Kras vroegboekkorting!

Kras bestemmingen

Het aantal bestemmingen is gigantisch. Dit komt omdat ze een ruim aanbod aan vele soorten vakanties hebben. Dat is het voordeel dat ze een onderdeel zijn van de TUI groep. Verzin het type vakantie en de bestemming en je vind het hier bij Kras. Echter je boekt wel echt een vakantie op de Kras manier. Dit houd in dat je de Kras service krijgt en de zekerheden van Kras vakanties. Kies je bestemming eenvoudig op de website. Door het diverse aanbod en de populariteit van sommige bestemmingen kan het wel eens voorkomen dat sommige vakanties echt uitverkocht zijn. Daarom raden wij altijd aan om voordat u op zoek gaat naar een vakantie de datum en uw budget vooraf te bespreken. Want als u een vakantie vind waar u blij van word, dan is het zaak om deze natuurlijk vast te leggen. Zeker als het om exclusieve bestemmingen gaat!

Voor de zonvakanties is de druk vaak wel wat minder. Zeker als u gebruik gaat maken van een vroegboekkorting deal. Met het last minute aanbod is dit natuurlijk wel wat anders, want dan gaan de laatste vrije plaatsen eruit. U kunt kiezen uit vele soorten bestemmingen waarbij het type vakantie ook nog eens kan verschillen. Denk hierbij aan landen als Turkije, Spanje, Griekenland, Egypte, Frankrijk, Mexico, Argentinië, Noord-Amerika, Afrika, diverse Aziatische landen en ga zo maar door. Zeker de verre reizen zijn vaak gecombineerd met rondreizen en/of groepsreizen.