de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéérAls u op zoek bent naar een award winnende reisorganisatie dan zit u bij de Jong Intra vakanties goed. Een vakantie boeken bij de Jong Intra is namelijk kiezen voor een all round reisorganisatie. Al sinds 1972 bieden ze vele soorten vakanties aan. Van busvakantie tot bijzondere en verre bestemmingen aan de andere kant van de wereld. Een vakantie boeken bij de Jong Intra is dan ook kiezen voor een touroperator die ervaren is. Klanttevredenheid en dus ook de daarbij behorende service zijn een must voor de Jong Intra. Dit merkt u aan alles als u uw vakantie wilt gaan boeken. De website is overzichtelijk en bijzonder informatief, daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice welke u perfect op weg helpt. Het is dan ook niet voor niets dat ze o.a. een prijswinnende reisorganisatie zijn. Met o.a. de Vakantie award voor Wintersport & Busvakantie 2018, Reisgraag award voor beste allround reisorganisatie waren ze afgelopen jaar weer zeer goed bezig. Het is dan ook niet voor niets dat we graag zaken doen met de Jong Intra vakanties.

Bekijk hier het totale reisaanbod van de Jong Intra vakanties

Busreizen met de Jong Intra

Een vakantie met de bus. Klinkt niet meteen aanlokkelijk, maar dat is het eigenlijk wel. Een busreis is namelijk de ideale manier om een stukje van Europa te verkennen. Geen gedoe met eigen vervoer, maar heerlijk relax je rond laten rijden. De luxe touringcars van de Jong Intra zijn namelijk echt luxe. Denk aan een 92cm stoelafstand, verstelbare stoelen en een eigen stopcontact bij de nieuwste bussen. Deze Luxury Class touringcar is nog maar op een beperkt aantal bestemmingen te boeken, maar als je kijkt naar het succes verwachten wij dat deze op termijn alle Comfort Class touringcars gaat vervangen. Bij de Jong Intra verzorgen ze al 45 jaar georganiseerde busreizen naar diverse bestemmingen. Denk hierbij aan rondreizen met een reisleider of gewoon de bus als transfer naar jou bestemming.

Een busvakantie is vaak veel goedkoper dan een vliegvakantie. De bestemmingen waar de busreizen van de Jong Intra op dit moment naartoe gaan zijn als volgt: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Kroatië en Italië. Kortom een ruime keuze welke ook per jaar weer verschilt. U kunt hierbij kiezen voor zonvakanties, rondreizen of stedentrips. Praktisch alle rondreizen zijn zo ingericht dat u compleet ontzorgd word.