Het grote avontuur kan hier bij ons beginnen. De wereld is namelijk groter dan alleen Nederland en wij van vijftig plus reizen hebben heel wat bijzondere vakanties voor u uitgezocht. Een echte avonturier in u zelf ontdekken? Dat is heel goed mogelijk bij vijftig plus reizen. Een vijftig plusser is namelijk nog energiek genoeg om lekker te kunnen gaan genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Lees snel verder voor de meest avontuurlijke tips van over heel de wereld.

Afrika

Het continent wat toch wel gezien word als avontuurlijk is toch wel Afrika. Al komt het alleen maar door de BIG vijf een keer in het wild te zien. Afrika heeft echter veel meer te bieden dan alleen een safari door de savannes van Afrika. Als u wilt genieten van een hele andere, maar toch nog steeds westerse cultuur dan is een vakantie naar Zuid-Afrika zeker wat voor u. Echter een heerlijke safari vakantie door Kenia is ook een echte aanrader, u kunt hierbij overnachten in een tent midden in de woestijn (luxe tenten wel te verstaan). Ook een vakantie naar Madagaskar is een bijzondere ervaring welke voor de echte avonturier een aanrader is.

Wilt u echter genieten van een meer relax/cultuur vakantie dan is een Egypte ook nog steeds een uitblinker. Hier vind u diverse luxe resorts terug en de meest prachtige bouwwerken vanuit het verleden zoals de piramiden en de sfinx. Een vakantie naar Afrika is kiezen voor een unieke ervaring. Het continent Afrika heeft u namelijk veel te bieden. Safari, cultuur en bijzondere bezienswaardigheden verspreid over heel het continent. U kunt hierbij kiezen voor het bezoeken van een land, maar ook van gecombineerde tochten waarbij u nog veel meer van Afrika ontdekt.

Banner Stem & Win

Azië

Een vakantie naar een van de Aziatische landen is voor veel mensen al een avontuur op zich. Wij hebben echter in samenwerking met diverse reisorganisaties ook een aantal te gekke reizen gevonden welke u in een vakantie langs de meest bijzondere plekken leidt. Wat dacht u van een Thailand gecombineerd met een Vietnam. Of wilt u een keer de Chinese muur in het echt zien en de wereldstad Hong Kong met uw eigen ogen bewonderen. Azië is dan ook niet voor niets een populaire bestemming onder de vijftig plus reizigers.

Een vakantie naar Thailand is daarbij nog steeds de populairste bestemming. Dit komt omdat het een land is welke bol staat van de cultuur, goedkoop verblijven is en vele, maar dan ook vele bezienswaardigheden. Als u op vakantie gaat naar een Aziatisch land dan raden we u ook echt aan om Thailand te bezoeken buiten Bangkok. De hoofdstad van Thailand is leuk om een keer gezien te hebben, maar Thailand is veel meer dan alleen de hoofdstad. Eigenlijk begint je vakantie dan pas. Meer over Thailand leest u hier.

Australië en Nieuw Zeeland

Voor veel mensen een unieke ervaring die ze eens in hun leven een keer meegemaakt moeten hebben. Je reist namelijk naar Australië toe en hebt niet alleen het gevoel dat je naar de andere kant van de aarde reist. Het is namelijk ook echt zo, met een vlucht van meer dan 16 uur is een vliegreis naar dit prachtige land een belevenis op zich. Er zijn vele soorten vakanties naar Australië toe en vaak ook in combinatie met Nieuw Zeeland. Wij hebben dan ook prachtige combinaties gevonden voor u waarbij u vele unieke omgevingen terugziet in het echt. Neem bijvoorbeeld de film lokaties van Lord of the Rings. Doordat het zo’n verre reis is, adviseren we wel om een vakantie naar deze uithoek van de wereld voor minimaal 2 weken en als het kan 3 weken te boeken. Het is namelijk een reis die u waarschijnlijk maar eens in uw leven gaat maken, en u zult tijd te kort komen.

Wist u dat u met een van de wereld cruise reizen ook langs Australië en ook Nieuw-Zeeland komt?

Sawadee reizen Indonesië

Noord- en Zuid-Amerika

Een vakantie naar Amerika…… dat is nogal een ruim begrip. Bij Amerika denken de meeste mensen eigenlijk meteen aan de Verenigde Staten, maar de continenten Amerika hebben toch heel wat meer te bieden. Wij bieden u vele avontuurlijke reizen aan naar deze 2 prachtige continenten. Of u nu een Cruise vakantie langs een van de kusten wil gaan maken, een jungle reis door Costa Rica of een camper toch van Canada t/m LA. Alles is mogelijk en staat het type rondreis er niet tussen, dan kunnen we het ook gaan hebben over een rondreis op maat waarbij u zelf kiest waar u naartoe gaat, hoe en met wie.

Er zijn vele prachtige bestemmingen mogelijk naar Amerika toe. U kunt hierbij kiezen voor de meest bijzondere rondreizen door een van de Zuid-Amerikaanse landen of natuurlijk door de USA. Een rondreis USA is wat ons betreft het best te maken met een camper. Hierbij kunt u namelijk heerlijk op uw eigen tempo het land verkennen en bent u niet afhankelijk van anderen. Wilt u echter liever rondgereden worden dan is dit natuurlijk ook goed mogelijk. De georganiseerde busrondreizen van bijvoorbeeld FOX vakanties zijn een echte aanrader.