Al jaren een van de meest geliefde vakanties onder de vijftig plussers is een cruise vakantie. Dit is eigenlijk ook niet gek, want er zitten vele voordelen aan een cruise vakantie en de prijzen zijn nu ook bijzonder gedaald. Door het grote aanbod aan cruise vakanties heeft u veel keuze. U kunt dicht bij huis blijven een een cruise vakantie richting de Scandinavische landen maken, maar ook een cruise vakantie naar Argentiniƫ is misschien wel een leuke optie met een paar dagen Antartica. U vind bij vijftig plus reizen de meest bijzondere vakanties, zo ook de cruise vakanties.

Cruise in Europa

In Europa vind u vele soorten cruises terug. Van korte riviercruises over de rivier de Rijn t/m uitgebreide cruises over de Middellandse zee. De grootste diversiteit in soorten cruises die we gevonden hebben is dan ook in Europa terug te vinden. De Middellandse zee cruises beginnen over het algemeen allemaal ook aan de Middellandse zee. De diverse Middellandse zee cruises die u bij ons terugvind zijn over het algemeen inclusief transfer naar het cruiseschip. Dit houd in dat u of met de bus er naartoe gaat, of in sommige gevallen met het vliegtuig. Dit zorgt ervoor dat u snel op het cruiseschip bent, en niet zoals in het verleden vaak gebeurde dat je al een aantal dagen kwijt bent om met het cruiseschip vanaf Nederland naar het Middellandse zee gebied te varen.

U kunt ook bijzondere Cruises richting het noorden van Europa boeken. Met de Scandinavische Cruise ziet u in 1 vakantie bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden en Finland terug en naast de prachtige Scandinavische steden ook de meest indrukwekkende omgevingen in de natuur. Deze top vakantie bezienswaardigheden maken een cruise vakantie echt bijzonder. U komt namelijk op plekken waar u met de auto nooit gekomen zou zijn.

Moderne Cruise vakanties

Het stoffige imago wat in Nederland jarenlang heerste op de Cruise vakantie is langzaam weg aan het gaan. Een cruise vakantie is namelijk een stuk betaalbaarder geworden en de luxe aan boord is ook flink toegenomen. Denk hierbij aan standaard televisie aan boord, Wifi, zwembad en diverse uitgaansgelegenheden voor zowel jong als oud. Een vijftig plus vakantie hoeft namelijk zeker niet alleen maar relax te zijn, maar een beetje vertier kan ook geen kwaad. Zeker op de grotere cruise schepen kunt u zelf kiezen wat voor type vakantie u wilt. Overdag lekker genieten aan het zwembad en het uitzicht en ’s avonds naar een van de bioscopen, restaurants of lekker op de hotelkamer tot rust komen. Alles is mogelijk aan boord van een cruiseschip.

Bekijk hier het aanbod aan moderne cruise vakanties