Een busreis maken? Waarom? Nou dat is eigenlijk heel simpel! Een busreis is namelijk helemaal hip en modern. Geen gedoe met eigen vervoer of vliegen met allerlei restricties en vertragingen. Een busvakantie is al vanaf het moment dat je vertrekt lekker ontspannen. Met de busreizen welke u bij Vijftigplus reizen terugvind zijn met zorg voor u geselecteerd. De busreizen kunt u eenvoudig bij een van onze partners boeken in allerlei soorten en maten. Of u nu lekker dicht bij huis wilt blijven en een georganiseerde busreis naar een kerstmarkt wilt maken. Of juist een verre rondreis door Azië per bus! Wij bieden u vele soorten busreizen aan.

Busreizen dicht bij huis

De meest geboekte busreizen op dit moment zijn degene dicht bij huis. Even een dagje erop uit naar een kerstmarkt, weekendje Antwerpen of een bezoekje aan Berlijn brengen. Er zijn hier vele mogelijkheden in. Voor de busreizen dicht bij huis werken we dan ook veel samen met OAD busreizen en Kras. Ze bieden namelijk diverse soorten busreizen aan waarbij veel in zit. Daarbij zijn de prijzen scherp en de bussen die ze gebruiken zijn standaard comfort of zelfs comfort deluxe.

De bestemmingen welke praktisch het hele jaar door te boeken zijn: Duitsland, Nederland, België, Engeland, Oostenrijk en Frankrijk. Vooral stedentrips zijn eigenlijk het hele jaar door te boeken. Daarnaast kunt u van tijd tot tijd ook busreizen boeken in een bepaald thema. Denk aan de kerstmarkt, Disney land Parijs, kerstshoppen in Londen etc.

Busreizen Europa

De bus als vervoersmiddel om van huis naar vakantiebestemming te komen is een goede optie. Vaak is een busreis goedkoper dan een vakantie per vliegtuig. Daarnaast zijn er geen lange wachttijden op een vliegveld en bagage is ook geen issue met de bus. Busreizen zijn dan ook niet voor niets nog steeds populair. Qua comfort zijn de laatste jaren ook flinke stappen gemaakt. De moderne touringcars zijn voorzien van vele gemakken zoals een toilet, airco, ruime zitplaatsen en een koffiebar. Afhankelijk van de bestemming en reisaanbieder kunnen hier nog wel verschillen in zitten.