Een busreis maken? Waarom? Nou dat is eigenlijk heel simpel! Een busreis is namelijk helemaal hip en modern. Geen gedoe met eigen vervoer of vliegen met allerlei restricties en vertragingen. Een busvakantie is al vanaf het moment dat je vertrekt lekker ontspannen. Met de busreizen welke u bij Vijftigplus reizen terugvind zijn met zorg voor u geselecteerd. De busreizen kunt u eenvoudig bij een van onze partners boeken in allerlei soorten en maten. Of u nu lekker dicht bij huis wilt blijven en een georganiseerde busreis naar een kerstmarkt wilt maken. Of juist een verre rondreis door Azië per bus! Wij bieden u vele soorten busreizen aan.

Populaire Busreizen

Busreizen dicht bij huis

De meest geboekte busreizen op dit moment zijn degene dicht bij huis. Even een dagje erop uit naar een kerstmarkt, weekendje Antwerpen of een bezoekje aan Berlijn brengen. Er zijn hier vele mogelijkheden in. Voor de busreizen dicht bij huis werken we dan ook veel samen met OAD busreizen en TUI. Ze bieden namelijk diverse soorten busreizen aan waarbij veel in zit. Daarbij zijn de prijzen scherp en de bussen die ze gebruiken zijn standaard comfort of zelfs comfort deluxe. Een heerlijk verzorgde busreis zorgt ervoor dat u er lekker een dagje op uit kunt gaan zonder dat u zelf hoeft te rijden. Lekker alleen een koffer inpakken en gaan. Of het nu voor een dagje is, een weekendje weg.

De bestemmingen welke praktisch het hele jaar door te boeken zijn: Duitsland, Nederland, België, Engeland, Oostenrijk en Frankrijk. Vooral stedentrips zijn eigenlijk het hele jaar door te boeken. Daarnaast kunt u van tijd tot tijd ook busreizen boeken in een bepaald thema. Denk aan de kerstmarkt, Disney land Parijs, kerstshoppen in Londen etc. Een busreis dicht bij huis is echt ideaal en hoeft helemaal niet duur te zijn. De meeste busreizen kunt u goedkoop last minute boeken, maar ook met vroegboekkorting kunt u profiteren van mooie busreizen.

Busreizen Europa

De bus als vervoersmiddel om van huis naar vakantiebestemming te komen is een goede optie. Vaak is een busreis goedkoper dan een vakantie per vliegtuig. Daarnaast zijn er geen lange wachttijden op een vliegveld en bagage is ook geen issue met de bus. Busreizen zijn dan ook niet voor niets nog steeds populair. Qua comfort zijn de laatste jaren ook flinke stappen gemaakt. De moderne touringcars zijn voorzien van vele gemakken zoals een toilet, airco, ruime zitplaatsen en een koffiebar. Afhankelijk van de bestemming en reisaanbieder kunnen hier nog wel verschillen in zitten.

Een lekkere busreis boeken naar bestemmingen als Schotland, Ierland, Tsjechië, Kroatië of bijvoorbeeld een Italië is heel goed betaalbaar. Voor degene die niet willen vliegen, gewoon onderweg willen genieten en heerlijk op vakantie willen gaan is een busreis in Europa echt een aanrader. De prijzen van de vijftig plus busreizen zijn lekker voordelig en er zijn vele tientallen bestemmingen mogelijk. Daarbij kunt u een busreis boeken om puur op uw bestemming te komen, maar u kunt ook diverse busreizen combineren met rondreizen. Lekker met zijn tweeën, alleen met single reizen of met een groep vrienden op vakantie gaan? Voor iedereen is er wel een prachtige vakantie te vinden waarbij de bus als vervoersmiddel gebruikt word.

Rondreizen met de bus

Vele rondreizen die u kunt boeken maken gebruik van een bus als vervoersmiddel. Op onze pagina over rondreizen vind u hier meer informatie over. Als u echter kijkt naar de bestemmingen in Europa dan begint de vakantie al vaak in Nederland. U stapt op een van de opstappunten op en de reisleider/buschauffeur neemt u van hieruit meteen gezellig mee op vakantie. Een vakantie begint namelijk wat ons betreft meteen vanaf het begin. Of u nu een vakantiebestemming dicht bij huis boekt of een verre bestemming. Rondreizen met Vijftig Plus Reizen biedt een geweldige manier om nieuwe plaatsen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van rondreizen voor senioren en biedt een breed scala aan reispakketten aan die zijn ontworpen om aan de behoeften en wensen van deze doelgroep te voldoen.

Een van de grootste voordelen van het reizen met Vijftig Plus Reizen is dat de reisorganisatie zich volledig richt op de behoeften van oudere reizigers. Dit betekent dat er extra aandacht wordt besteed aan het bieden van comfortabele accommodatie en vervoer, evenals het organiseren van activiteiten en excursies die geschikt zijn voor senioren. Bij het boeken van een rondreis met Vijftig Plus Reizen, heeft u keuze uit verschillende bestemmingen over de hele wereld. Van rondreizen in Europa, tot verre reizen naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, er is voor elk wat wils. Bovendien zijn alle reizen volledig georganiseerd en is er een ervaren gids aanwezig om u te helpen bij het ontdekken van de hoogtepunten van elke bestemming.

Een ander voordeel van het reizen met Vijftig Plus Reizen is dat u reist met andere senioren die dezelfde interesses en reisstijl delen. Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe vrienden te maken en om te reizen met gelijkgestemde mensen die ook op zoek zijn naar avontuur en ontdekking. Bovendien biedt de groepsdynamiek extra veiligheid en comfort tijdens de reis.

Tot slot biedt Vijftig Plus Reizen ook verschillende reispakketten aan, variërend van kortere reizen van enkele dagen tot uitgebreide reizen van enkele weken. Er zijn opties beschikbaar voor elk budget en reisduur, zodat u gemakkelijk de reis kunt vinden die het beste bij u past. Rondreizen met Vijftig Plus Reizen biedt een geweldige manier om te reizen in comfort, veiligheid en gezelschap van andere senioren die dezelfde interesses delen. Of u nu een ervaren reiziger bent of voor het eerst op reis gaat, er is altijd een rondreispakket beschikbaar dat bij u past.